Provalnik iz automobila u Varaždinu ukrao plinski pištolj i novčanik Foto: ilustracija

Provalnik iz automobila u Varaždinu ukrao plinski pištolj i novčanik

I.D./Varaždinske vijesti | 12.11.2018. u 20:03h | Objavljeno u Crna kronika

Prema izvješću varaždinske policije, od 9. do 10. studenog u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 66-godišnjaka te otuđio plinski pištolj i novčanik s osobnim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 10. studenog od 6 do 14.30 sati u Breznici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 50-godišnjaka i otuđio zlatni nakit i novac. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 10. studenog u Vinogradskoj ulici u Jakopovcu, nepoznati je počinitelj otuđio mobitel iz kuće u vlasništvu 56-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježeno je pet prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Cestici i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz naročito drsko i nepristojno ponašanje, vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba te skitnju i prosjačenje.

Označeno u