Provalili u zavjetnu kapelicu ludbreškog svetišta, razbijali kipove pa ukrali milodar Foto: VV arhiva / ilustracija

Provalili u zavjetnu kapelicu ludbreškog svetišta, razbijali kipove pa ukrali milodar

I.D./Varaždinske vijesti | 22.5.2019. u 14:29h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 36 godina za koje se sumnja da su tijekom noći sa 6. na 7. ožujka 2019. godine provalili u Zavjetnu kapelicu na svetištu u Ludbregu.

U kapelici su oštetili i porazbijali kip i druge predmete, nakon čega su provalili u posudu u koju se ubacuje milodar i otuđili novac, navodi policija. Provalili su i u prostorije Župnog dvora u Ludbregu i otuđili više litara alkoholnih pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su protiv osumnjičenih podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.

52-godišnjak ukrao motornu pilu, ljestve i bušilicu...

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su i kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 52 godine. Sumnja se da je tijekom mjeseca travnja ove godine iskoristio odsutnost 53-godišnjeg vlasnika gospodarskih objekata u Čukovcu i otuđio mu motornu pilu, aluminijske ljestve i električnu bušilicu. Policijski službenici su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja podnijeli kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu protiv 52-godišnjaka.

Označeno u