Provale u Marčanu, Gornjoj Voći, Sigecu Ludbreškom i Svibovcu Podravskom

vv | 22.2.2024. u 10:54h | Objavljeno u Crna kronika

U razdoblju od 20. do 21. veljače, u Marčanu, nepoznati je počinitelj provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio razni alat. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 1. do 21. veljače, u Gornjoj Voći, nepoznati je počinitelj provalio u gospodarsku zgradu u vlasništvu 67-godišnjakinje i otuđio špricu za prskanje voćnjaka. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 21. veljače, u mjestu Sigetec Ludbreški, nepoznati je počinitelj provalio u kancelariju jednog poduzeća i otuđio novac. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 14. do 21. veljače, u mjestu Svibovec Podravski, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 67-godišnjakinje i otuđio razne predmete. Materijalna šteta i otuđeni predmeti utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.