Provale u Ludbregu, Družbincu i Varaždinu: Ukrali nakit, suhomesnate proizvode i kozmetiku Foto: ilustracija

Provale u Ludbregu, Družbincu i Varaždinu: Ukrali nakit, suhomesnate proizvode i kozmetiku

I.D./Varaždinske vijesti | 9.7.2018. u 20:27h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o provala i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

U subotu, 7. srpnja od 6 do 18 sati, u Ulici Ljudevita Gaja u Ludbregu, nepoznati je počinitelj tako provalio u kuću u vlasništvu 68-godišnjakinje. Tom je prilikom otuđio razni zlatni i srebrni nakit, čija će se vrijednost utvrditi naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Istog je dana, 7. srpnja, u Komarskoj ulici u Družbincu, nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 38-godišnjaka i otuđio razni zlatni i srebrni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U razdoblju od 6. do 8. srpnja u Špinčićevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 72-godišnjakinje i otuđio suhomesnate proizvode i kozmetiku. Visina materijalne štete prema izjavi oštećene vlasnice, iznosi nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će s kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Od ostalih događaja, tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su četiri prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Novom Marofu i u ostalim slučajevima u Varaždinu, a radi se o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje te skitnju i prosjačenje.

Označeno u