Provale i krađe u Doljanu, Varaždinu, Prigorcu, Gredi i Petrijancu Foto: Ilustracija

Provale i krađe u Doljanu, Varaždinu, Prigorcu, Gredi i Petrijancu

vv | 6.5.2024. u 19:31h | Objavljeno u Crna kronika

U petak, 3. svibnja, u Doljanu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 52-godišnjakinje, iz koje nije ništa otuđio. Visina materijalne štete nastala provalom procjenjuje se na oko 100 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 3. svibnja, u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz trgovine otuđio razne odjevne predmete. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 4. svibnja, na parkiralištu u Prigorcu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 30-godišnjaka te otuđio novčanike s osobnim i bankovnim dokumentima, u vlasništvu 30-godišnjaka i 39-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 4. svibnja, u Gredi, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju ukućana koji su se nalazili na dvorištu te iz kuće otuđio razni nakit i bankovne kartice u vlasništvu 83-godišnjaka i 77-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U nedjelju, 5. svibnja, u Petrijancu, nepoznati je počinitelj sa dvorišta otuđio neutvrđenu količinu pvc i staklene povratne ambalaže u vlasništvu 58-godišnjaka. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 5. svibnja, u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz trgovine otuđio razne prehrambene proizvode. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.