Prijavite se za sudjelovanje na Sajmu sigurnosti i prevencije u Novom Marofu

V.V. | 25.4.2018. u 08:37h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska u suradnji s Varaždinskom županijom i Vijećem za prevenciju kriminaliteta Varaždinske županije, Gradom Novim Marofom i Vijećem za prevenciju kriminaliteta Grada Novog Marofa, 8. lipnja 2018. (petak) u vremenu od 9,00 do 17,00 sati organizirat će Sajam sigurnosti i prevencije u Novom Marofu.

Sajam sigurnosti i prevencije održavat će se na prostoru Zagorske ulice u Novom Marofu, ispred Gradskog poglavarstva i na parkirališnom prostoru Doma zdravlja Novi Marof. U slučaju lošijih vremenskih prilika Sajam će se održavati u Školskoj športskoj dvorani Novi Marof.

Iz varaždinske policije poručuju kako će sajam biti prilika da uz policiju, predstavnici poslovnih subjekata, institucija i građanskih udruga koji djeluju u području  sigurnosti i prevencije ostvare međusobni kontakt te da prezentiraju građanima svoje djelovanje, tehnike i sredstva koja koriste u svom svakodnevnom radu, s ciljem sprječavanja rizičnih situacija, odnosno podizanja osjećaja sigurnosti građana i radi stvaranja zajednice koja brine.

- Stoga upućujemo poziv svim zainteresiranim izlagačima, našim dosadašnjim i budućim partnerima koji se u svom djelokrugu rada bave sigurnošću i prevencijom, da na vrijeme rezerviraju svoje izlagačko mjesto. Napominjemo da su izlagači oslobođeni od plaćanja kotizacije - pozivaju iz policije.

Prijavnicu za sudjelovanje na Sajmu sigurnosti i prevencije možete preuzeti putem Internet stranice Policijske uprave varaždinske: „Korisni linkovi“

Ispunjenu Prijavnicu potrebno je dostaviti putem e-pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  ili telefaksom na broj: 042/372 315.

Označeno u