Policija traži očevice nesreće u Hallerovoj al. u kojoj je ozlijeđena 18-godišnjakinja

M.P./Varaždinske vijesti | 6.11.2018. u 10:41h | Objavljeno u Crna kronika

Osamnaestogodišnja pješakinja ozlijeđena je jučer u nesreći u 7.35 sati u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu.

Iz policije kažu kako je zasad nepoznati vozač vozio Vrazovom ulicom u smjeru Hallerove aleje. Dolaskom do raskrižja s Hallerovom alejom prilikom skretanja u desno, uslijed ne kretanja sigurnosnom brzinom da ne ugrožava pješake, odnosno da može zaustaviti vozilo ispred obilježenog pješačkog prijelaza da bi propustio pješakinju koja je stupila na pješački prijelaz, prednjim dijelom auta udario je u nogu pješakinje koja je prelazila kolnik obilježenim pješačkim prijelazom.

Nakon događaja, pješakinja je krenula u školu te naknadno prijavila događaj policijskim službenicima, dok je nepoznati vozač nakon događaja nastavio vožnju u smjeru Varaždinskog groblja.

Uslijed udara pješakinja je zadobila ozljede, te je naknadno zatražila medicinsku pomoć u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede su joj okvalificirane kao lakše tjelesne ozljede.

- Molimo građane koji imaju korisna saznanja o navedenoj prometnoj nesreći, kao i o nepoznatom vozilu da se jave u Postaju prometne policije u Kolodvorskoj ulici u Varaždinu ili na brojeve telefona 192, odnosno 372-404 - naveli su iz policije.

Označeno u