Policija iz prometa isključila višestruke prekršitelje u Ivancu i Varaždinu Foto: ilustracija

Policija iz prometa isključila višestruke prekršitelje u Ivancu i Varaždinu

I.D./Varaždinske vijesti | 18.4.2019. u 10:22h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zastavili su u utorak 16. travnja, oko 15.40 sati, u Ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu osobno vozilo kojim je upravljao 29-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.20 g/kg.

Kako je riječ o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uhićen je i doveden u Policijsku postaju te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola. Tijekom jučerašnjeg dana, 29-godišnjak je doveden na Općinski sud u Varaždinu gdje mu je određeno zadržavanje od pet dana.

Također, jučer oko 12.45 sati u Međimurskoj ulici u Varaždinu policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 27-godišnjak, a provjerom je utvrđeno da vozilom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje.

- S obzirom na to da se radi o višestrukom počinitelju prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je u Policijsku upravu i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje, nakon čega je doveden prekršajnom sucu Općinskog suda u Varaždinu. Rješenjem navedenog Suda, određeno mu je zadržavanje do 10 dana - izvijestili su iz varaždinske policije.