Pod okriljem noći krali dizel iz kamiona u Varaždinu, a iz Zelendvora - trofejne puške Foto: ilustracija

Pod okriljem noći krali dizel iz kamiona u Varaždinu, a iz Zelendvora - trofejne puške

I.D./Varaždinske vijesti | 5.3.2019. u 10:03h | Objavljeno u Crna kronika

Sudeći prema izvješću Policijske uprave varaždinske, proteklih je dana na meti lopova u Varaždinu bilo dizelsko gorivo.

Naime, tijekom noći s 2. na 3. ožujka u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u spremnike goriva teretnih vozila u vlasništvu poduzeća sa sjedištem u Zagrebu te otuđio nekoliko stotina litara dizel goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Također, u vremenu od 2. do 4. ožujka u krugu poduzeća u Ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati počinitelj ukrao je nekoliko stotina litara dizel goriva i iz spremnika goriva teretnih vozila u vlasništvu obrta sa sjedištem u Virje Otoku, u vrijednosti od nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja navedenog kaznenog djela.

Gorivo se proteklih dana kralo i na području Međimurja. Naime, iz PU međimurske izvijestili su da je između 1. i 4. ožujka u Totovcu, u Ulici Vladimira Bakarića, nepoznati počinitelj provalio u nekoliko spremnika parkiranih kamiona te ukrao gorivo. Materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Varaždinska policija je izvijestila i da je tijekom noći s 3. na 4. ožujka nepoznati počinitelj otuđio trofejne puške iz ugostiteljskog objekta u Zelendvoru. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u