Pijani vikend: Najviše prekršaja u Ludbregu

VV | 30.4.2018. u 15:10h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U subotu, 28. travnja u 21.35 sati u Ulici kralja Tomislava u Hraščici, policijski službenici Policijske postaje prometne policije Varaždin zaustavili su teretno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.03 g/kg upravljao 39-godišnjak. Obzirom da je isti višestruki počinitelj istovrsnih prekršaja doveden je na Prekršajni sud u Varaždinu, gdje mu je nakon saslušanja određeno zadržavanje najdulje do 5 dana.

Jučer, 29. travnja u 3.25 sati u Župancu na lokalnoj cesti, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.30 g/kg upravljao 31-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je doveden u Policijsku postaju Ludbreg, te smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola.

Istoga dana u Ludbregu, u 23.25 sati u ulici Vatroslava Lisinskog, su policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili motocikl kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1.57 g/kg upravljao 24- godišnjak.

Ista se stvar nastavila i danas u Ludbregu, kada su policijski službenici Policijske postaje Ludbreg u 00.52 sata u Koprivničkoj ulici zaustavili moped kojim je pod utjecajem alkohola od 1.91 g/kg upravljao 59-godišnjak.

Označeno u