Hrvatska Davis Cup reprezentacija u Varteksovim odijelima

Sponzorirani članak | 24.11.2016. u 11:10h | Objavljeno u Sponzorirano

Hrvatska teniska reprezentacija je 2005. godine prvi puta osvojila Davis Cup. Tada, kao i danas, službenu odjeću naše Davis Cup reprezentacije potpisuje Varteks.

Za veliko finale koje ćemo ovog vikenda pratiti u zagrebačkoj Areni, Varteks je našim reprezentativcima pripremio odijela šivana po mjeri.

Hrvatski Davis Cup reprezentativci, osim što sjajno igraju tenis, odlično se snalaze i u modnim vodama. Uoči velikog finala s Argentinom u Varteksovim odijelima šivanim po mjeri stali su pred objektiv naše fotografkinje Mare Milin i pokazali svoje profesionalno umijeće na sasvim drugačiji način.

zeze 01

Uz elegantna trodjelna odijela šivana po mjeri iz visokovrijedne vunene SUPER 100S tkanine, Varteks je kao dugogodišnji partner hrvatske Davis Cup reprezentacije za naše tenisače i cijeli Davis Cup team tim izradio kompletan outfit za formalne i svečane prigode.
Odijelo je izrađeno kao kombinacija sakoa u laganoj 3D strukturi te prsluka i hlača decentno kariranog uzorka. Notu elegancije naglašavaju gumbi koji su izrađeni od prave školjke. Uz svjetlo plave – royal oxford košulje modnu kombinaciju zaokružuju kravate i džepne maramice istog desena.

zeze 02

Vjerujemo da će savršen spoj – vrhunske igre naših tenisača te isto takve kvalitete odijela koje je izradio Varteks, biti dobra formula za pobjedu naših tenisača u finalu Davis Cupa!

Označeno u