Osumnjičena za ubojstvo sestre u srijedu u zgradi varaždinskog pravosuđa

vv | 19.2.2019. u 13:04h | Objavljeno u Crna kronika

Iako se to još jučer očekivalo, ni danas nije u zgradu varaždinskog pravosuđa privedena na ispitivanja Smiljana Srnec, osumnjičena za ubojstvo sestre Jasmine Dominić, čije je tijelo u subotu nađeno u škrinji za zamrzavanje, koja se nalazila u obiteljskoj kući u Palovcu.

Nakon što je provela 48 sati u međimurskoj policiji, osumnjičenoj je po odluci Županijskog državnog odvjetništva određeno još i 36-satno zadržavanje tijekom kojeg bi se trebali prikupiti dokazi dovoljni za njezino pritvaranje zbog osnovane sumnje da je počinila ubojstvo sestre, koja se već 15 godina vodi kao nestala.

Naime, budući da je tijelo Jasmine Dominić bilo zamrznuto gotovo dva desetljeća, tek danas će biti gotova obdukcija koja bi trebalo pokazati radili se doista o studentici, koja je nestala prije dvadesetak godina, kao i uzrok njezine smrti, a onda sve to  dovesti u svezu s osumnjičenom sestrom. Ona je, nakon odlaska roditelja na rad u inozemstvo, živjela u kući suprugom i troje djece, od kojih se najstarija nedavno udala. Dok je osumnjičena otišla na vjeronauk skupa s ostalo dvoje djece, njezin je zet prijavio da se u škrinji nalazi tijelo ženske osobe, kako je kasnije utvrđeno, u sjedećem položaju.

Označeno u