Opljačkala trgovinu i kafić, pokušala i drugi, ali joj gošća zaključala vrata i zatvorila prozor

vv | 2.4.2019. u 11:01h | Objavljeno u Crna kronika

Zbog razbojničke krađe i teške krađe, Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv  31-godišnjakinje.

Tereti se da je tijekom noći 14./15. rujna 2017. u Varaždinu, nakon što je razbila staklo na ulaznim vratima ugostiteljskog objekta i kroz otvor rukom dohvatila ključ s unutrašnje strane vrata te ih otključala, uzela i za sebe zadržala novac od dnevnog pologa i novac iz automata za klađenje u iznosu većem od 4.700 kuna.

Okrivljenicu se tereti i da je 28. veljače prošle godine iz prodavaonice u Varaždinu uzela bocu alkoholnog pića i bez plaćanja robe uputila se prema izlazu, a kad ju je prodavačica zaustavila, odgurnula ju je rukom i udaljila se s robom iz prodavaonice.
Tereti se i da je 12. prosinca prošle godine u Varaždinu uzela 200 kuna iz blagajne u ugostiteljskom objektu, nakon čega je odgurnula konobaricu, koju je šakom udarila u leđa te krenula prema izlazu, ali ju je zaustavila gošća u lokalu, koja je zaključala vrata, pa ju je odgurnula i pokušala izaći kroz prozor, ali je gošća uspjela zatvoriti prozor i spriječiti njezin bijeg.