Nuši Bunić (21) još mjesec dana istražnog zatvora Foto: VV arhiva

Nuši Bunić (21) još mjesec dana istražnog zatvora

M.P./Varaždinske vijesti | 14.7.2017. u 18:49h | Objavljeno u Crna kronika

Protiv 21-godišnje Nuše Bunić, koja je u noći sa 14. na 15. lipnja na obali Drave nožem ubola bivšeg dečka Nikolu Tureka (30), što je rezultiralo njegovom tragičnom smrću, produžen je istražni zatvor za dodatnih mjesec dana.

- Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog Državnog odvjetništva te produljila istražni zatvor protiv 21-godišnjakinje zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke - doznajemo od Darka Galića, glasnogovornika i zamjenika županijske državne odvjetnice u Varaždinu.

Podsjetimo, Nikola i njegova bivša djevojka su se u vremenu od 23 do 3.30 sata u noći sa 14. na 15. lipnja, na predjelu Beli Kipi, verbalno i fizički sukobili u njegovom automobilu. Tijekom sukoba ubola ga je nožem u predjelu lijeve strane vrata prerezavši mu karotidnu žilu uslijed čega je počeo obilno krvariti. Potom je pobjegla s mjesta događaja, dok je on uz otvorenu ranu vrata zapao i u hipovolemičan šok. Automobilom se ipak nekako uspio dovesti do grada, točnije do Kumičićeve ulice gdje je pronađen, nakon čega su o svemu obaviješteni hitna medicinska pomoć i policija.

Hitno je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje se više od 48 sati na odjelu intenzivne njege borio za pomoć. Međutim, preminuo je u noći sa 16. na 17. lipnja.

Dvadesetjednogodišnjakinja je istovremeno protiv bivšeg dečka podnijela kaznenu prijavu zbog pokušaja silovanja te noći.