Novčanici nestali u uredu i na tržnici, a 71-godišnjaku ukradena - oprema za konje Foto: VV arhiva / ilustracija

Novčanici nestali u uredu i na tržnici, a 71-godišnjaku ukradena - oprema za konje

I.D./Varaždinske vijesti | 24.6.2019. u 14:12h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 26-godišnjaka kojom prijavljuje da mu je nepoznati počinitelj od 11. do 19. lipnja u Ulici Stanka Vraza u Varaždinu u uredu iz ruksaka otuđio novčanik s dokumentima i novcem. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su i prijavu 71-godišnjaka kojom prijavljuje da mu je nepoznati počinitelj od 21. do 22. lipnja u Hallerovoj aleji u Varaždinu na „Ranču na novoveškoj cesti“ iz otvorene staje otuđio opremu za konje. Visina materijalne štete procjenjuje se na desetak tisuća.

Također, varaždinska policija zaprimila je i prijavu 63 godišnje žene koja prijavljuje da joj je nepoznati počinitelj u subotu, 22. lipnja u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu na prostoru Gradske tržnice iz ruksaka otuđio novčanik s dokumentima i novcem, nakon čega je sa bankovnom karticom nedozvoljeno podignuo iz bankomata novac u iznosu od nekoliko tisuća kuna. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovih kaznenih djela.

Označeno u