Nemiran vikend pred Novu godinu, ukradeni novčanik i mobitel, provala u kući Foto: Ilustracija

Nemiran vikend pred Novu godinu, ukradeni novčanik i mobitel, provala u kući

| 31.12.2018. u 16:28h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu 19-godišnjaka, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj 23. prosinca oko 3 sata u jednom ugostiteljskom objektu u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu otuđio mobitel. Visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 29. prosinca u Dravskoj ulici u Malom Bukovcu, dvije su nepoznate ženske osobe ušle u nezaključanu kuću 77-godišnjakinje i u spavaćoj sobi ispremetale stvari te otuđile novčanik. U trenutku izlaska iz sobe vlasnica je zatekla počiniteljice, te je jedna vlasnicu odgurnula nakon čega su pobjegle. Oštećena nije zadobila ozljede, već je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Od 29. do 30. prosinca u Varaždinskoj ulici u Kučan Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 36-godišnjaka. U kući je porazbacao stvari, a otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.