Nasilni 26-godišnjak ugrizao jednog, a izudarao drugog policajca

M.P./Varaždinske vijesti | 21.8.2017. u 12:12h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom zbog prijetnje i napada na službenu osobu.

Iz policije izvještavaju kako je 26-godišnjak tijekom pružanja policijske intervencije u četvrtak oko 20.30 sati napao dvojicu policajaca te rukama nekoliko puta udario jednoga od njih u nos. U daljnjem je nasrtaju istog policajca obuhvatio rukama za tijelo, pri čemu su obojica pala na tlo, a napadač ga je za to vrijeme ugrizao za lijevu nadlakticu, a potom i za šaku te udarao nogama po glavi i tijelu drugog policajca koji ga je pokušao odmaknuti. Cijelo to vrijeme je vrijeđao policajce i prijetio im nasilnim radnjama i smrću.

Napadnutim policijskim službenicima je pružena medicinska pomoć te je utvrđeno da je jedan od njih zadobio prijelom nosnih kostiju s pomakom, modrice i hematome po nadlaktici, šaci i glavi, dok drugi policajac ima površinske ozljede i natučenja po glavi i tijelu.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, 26-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku PU varaždinske, a slijedi mu i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.