Na Staru godinu u prometnim nesrećama ozlijeđeno šestero osoba Foto: Foto čitatelja

Na Staru godinu u prometnim nesrećama ozlijeđeno šestero osoba

I.D./Varaždinske vijesti | 2.1.2019. u 18:39h | Objavljeno u Crna kronika

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o prometnim nesrećama na Staru godinu u kojima je ozlijeđeno ukupno šestero osoba.

U ponedjeljak, 31. prosinca oko 9 sati u Jerovcu su u prometnoj nesreći ozlijeđene tri osobe. Osobnim vozilom iz smjera Horvatskog u smjeru Jerovca upravljala je 19-godišnjakinja. Izlaskom iz desnog zavoja izgubila je nadzor nad vozilom i prešla na suprotnu traku, gdje je prednjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 38-godišnjak. Ozljede je zadobio 38-godišnji vozač i putnici starosti 29 godina te djevojčica starosti 6 godina. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

U ponedjeljak, 31. prosinca oko 18 sati u Jerovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Muškarac starosti 28 godina se osobnim vozilom nepropisno uključivao u promet iz parkirališta jedne trgovine, kojom prilikom je prednjom lijevom stranom svog vozila udario u prednji dio osobnog vozila kojim je iz smjera Bedenca u smjeru Jerovca upravljao 29-godišnjak. Vozač starosti 28 godina se udaljio s mjesta nesreće te je zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i sletio u betonsku ogradu i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

U ponedjeljak, 31. prosinca oko 18.30 sati u Gojancu u prometnoj su nesreći ozlijeđene dvije osobe. Muškarac starosti 30 godina se vozilom vožnjom unazad pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.98 g/kg uključivao u promet iz dvorišta na kolnik Ulice Matije Gupca, a da nije propustio sva vozila koja su se kretala cestom na koju se uključivao. Tom prilikom je po Ulici Matije Gupca u smjeru Zavojne ulice naišao neregistrirani i neosigurani četverocikl kojim je pod utjecajem alkohola u koncentraciji 1.13 g/kg upravljao mladić starosti 23 godine. U izbjegavanju naleta četverocikla na osobno vozilo, vozač četverocikla je u kočenju i zanošenju izgubio nadzor nad upravljačem kojom prilikom je došlo do prevrtanja četverocikla i slijetanja u van kolnika na zelenu površinu. Ozljede je zadobio vozač četverocikla i 20-godišnji suputnik. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Označeno u