Maloljetnici provalili u ugostiteljski objekt te ukrali novac, mobitele i dva spremnika za sladoled Foto: Ilustracija

Maloljetnici provalili u ugostiteljski objekt te ukrali novac, mobitele i dva spremnika za sladoled

Varaždinske vijesti | 27.6.2019. u 10:20h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad djecom starosti 13 i 14 godina. Kako se sumnja, oni su u noći s 25. na 26. lipanj na Trgu Matije Gupca u Varaždinu provalili u ugostiteljski objekt i otuđili novac, mobitel i dva spremnika za sladoled. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici podnijeli su izvješće nadležnom državnom odvjetništvu za mladež.

Od 1. travnja do 26. lipnja u ulici Alojzija Stepinca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iskoristio nepažnju i odsutnost uposlenika jednog restorana vlasništvo 44-godišnjaka i otuđio nekoliko desetaka sanduka mineralne vode i piva. Visina materijalne štete procijenit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 12. do 26. lipnja u Cvjetnoj ulici u Svetom Đurđu, nepoznati je počinitelj u otvorenoj garaži vlasništvo 55-godišnjaka iz spremnika za gorivo otuđio više stotina litara plavog dizela. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.