Lopovi u akciji: Krali zlatni nakit, torbice, mobitele pa i štednjak!

V.V. | 13.11.2017. u 13:30h | Objavljeno u Crna kronika

Iz varaždinske policije izvijestili su o više krađa tijekom proteklog vikenda.

U petak, 10. studenog, u ulici Bana Jelačića u Svetom Iliji, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 33-godišnjaka te otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. 

Uz to, u Kolodvorskoj ulici u Novom Marofu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 68-godišnjaka i otuđio veću količinu zlatnog nakita. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Od 7. do 11. studenog u Klenovniku, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću u vlasništvu 36-godišnjakinje te otuđio štednjak i druge predmete. Premaizjavi oštećene, materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna. 

U subotu, 11. studenog oko 16 sati, na parkiralištu kod gradskog groblja u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo u vlasništvu 54-godišnjaka i otuđio torbicu i nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. 

Također u subotu oko 16 sati, kod derivacijskog kanala u Hrženici, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo kojim se koristi 27-godišnjakinja. Tom je prilikom otuđio novčanik s novcem te osobnim i bankovnim dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. 

U subotu od 0.30 do 3 sata, u ugostiteljskom objektu u ulici Vatroslava Lisinskog u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz džepa jakne otuđio mobitel u vlasništvu 21-godišnjaka. Prema izjavi oštećenog, materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovih kaznenog djela.

Označeno u