Lopov iz mljekomata u Jalkovečkoj ulici ukrao - novac Foto: Foto čitatelja

Lopov iz mljekomata u Jalkovečkoj ulici ukrao - novac

M.P./Varaždinske vijesti | 5.11.2018. u 18:23h | Objavljeno u Crna kronika
Ljekarne VŽŽ

U razdoblju od 2. do 3. studenog u Jalkovečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u aparat za prodaju mlijeka u vlasništvu OPG-a iz Družbinca, te ukrao novac.

Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je i o drugim provalama i krađama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

U subotu, 3. studenog u večernjim satima u Varaždinskoj ulici u Donjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 52-godišnjakinje, iz koje je otuđio zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 3. studenog u večernjim satima u Varaždinskoj ulici u Donjem Kućanu, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 42-godišnjaka iz koje je otuđio novac i zlatni nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U nedjelju, 4. studenog u večernjim satima u Varaždinskoj ulici u Zbelavi, nepoznati je počinitelj provalio u obiteljsku kuću 41-godišnjakinje. U kući je porazbacao stvari, a prema izjavi vlasnice nije ništa otuđio. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave varaždinske ujedno je zabilježeno sedam prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Ivancu, Lepoglavi, u dva slučaja u Donjem Vratnu, te u tri slučaja u Varaždinu, a riječ je o događajima vezanim uz tuču, svađu i viku, naročito drsko i nepristojno ponašanje, prosjačenje, držanje životinja bez nadzora te vrijeđanje i omalovažavanje ovlaštenih službenih osoba.

Označeno u