Krađe u Donjoj Voći, Ludbregu i Varaždinu: Iz pivovare ukrao četiri inox bačve Foto: ilustracija

Krađe u Donjoj Voći, Ludbregu i Varaždinu: Iz pivovare ukrao četiri inox bačve

I.D./Varaždinske vijesti | 6.11.2018. u 16:30h | Objavljeno u Crna kronika

Varaždinska je policija izvijestila o krađama i provalama koje su se proteklih dana dogodile na području Varaždinske županije.

Tako je u razdoblju od 31. listopada do 5. studenog u Donjoj Voći, na predjelu zvanom "Lukavec", nepoznati počinitelj provalio u spremnike za gorivo u dva radna stroja vlasništvo poduzeća kojem je sjedište u Čakovcu. Iz spremnika je otuđio tristotinjaka litara goriva. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći, 4./5. studenog u Koprivničkoj ulici u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u benzinsku postaju, iz koje je otuđio više šteka cigareta. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su kaznenu prijavu odgovorne osobe jedne poslovnice poduzeća za proizvodnju piva u Cehovskoj ulici u Varaždinu. Prema prijavi, nepoznati je počinitelj u razdoblju od 31. listopada do 2. studenoga u Cehovskoj ulici iz nezaključanog tovarnog prostora ukrao četiri prazne inox bačve. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimanju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od ostalih događaja, tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave varaždinske zabilježena su dva prekršaja protiv javnog reda i mira i to u Lepoglavi i u Rinkovcu.

Označeno u