Kod Šaše vozilom sletio s kolnika u betonski stup i na mjestu poginuo

vv | 18.11.2018. u 09:28h | Objavljeno u Crna kronika

Vozač osobnog vozila sinoć je sletio s ceste DC 74 kod mjesta Šaše u općini Bednja, nakon čega se zabio u betonski stup električne mreže.  Od posljedica sudara je preminuo, a na mjesto ove kobne prometne nesreće izašli su vatrogasci koji su pružili tehničku pomoć djelatnicima hitne medicinske pomoći i policije, koja je napravila očevid.

Osim ove, sinoć i tijekom noći su se dogodile još tri prometne nesreće u Varaždinskoj županiji. U Turčinu su se sudarila dva osobna vozila, ali ozlijeđenih nije bilo.  Isto je bilo i kod Novog Marofa, gdje su se sudarili kamion i osobno vozilo, dok je u prometnoj nesreći u Varaždinu jedna osoba ozlijeđena.

U potonjoj nesreći sudarili su se motorkotač i pješak u Optujskoj ulici, koja je zbog toga bila zatvorena kod vojarne.

- Bilo je pitanje vremena kada će netko stradati jer pojedini gosti, odnosno motoristi ugostitelljskog objekta - koji se tu nalazi i dokasno radi, kršeći odluku o obavljanju ugostiteljske djelatnosti - permanentno krše prometna pravila, luduju s motorima, nepropisno se uključuju u promet, nepropisno se parkiraju na nogostupu ili na autobusnom stajalištu, tvrdi stanarka.