Kaznene prijave za dvojicu mladića zbog krađe trgovine u Ludbregu

| 12.6.2023. u 21:21h | Objavljeno u Crna kronika

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 18 i 24 godine, zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Krađe.

Oni su, kako se sumnja, u subotu, 10. lipnja, u jednoj trgovini u Ludbregu, otuđili raznu robu, nakon čega su pobjegli s mjesta događaja.

Navedene su neposredno nakon toga zatekli policijski službenici Policijske postaje Ludbreg te ih priveli na kriminalističko istraživanje. Protiv njih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U vremenu od 25. svibnja do 9. lipnja ove godine, u Bednji, nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 61-godišnjakinje, kojom prilikom nije ništa otuđio.

Materijalna šteta nastala provalom procjenjuje se na oko 50 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U utorak, 6. lipnja, u jednoj obrazovnoj ustanovi u Marčanu, nepoznati je počinitelj iz torbe otuđio mobitel u vlasništvu 38-godišnjaka, kojim se koristilo njegovo maloljetno dijete.

Visina materijalne štete iznosi oko 180 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.