Aktivni provalnici: Za vikend krali novac, nakit ali i vino

N.P./VV | 2.7.2018. u 21:25h | Objavljeno u Crna kronika

Prema priopćenju PU varaždinske, provalnici su ovaj vikend bili iznimno aktivni pa je tako bilo ukupno sedam provala.

Od 28. do 30. lipnja, u Biškupečkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je provalnik provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 64-godišnjakinje iz koje je ukrao nekoliko litara vina. Visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

Od 28. do 29. lipnja, u Optujskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu iz koje je uzeo novac, a visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U petak, 29. lipnja u ulici Franje Koščeca u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 73-godišnjakinje, iz koje je ukrao zlatni nakit, dok se visina materijalne štete procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 30. lipnja u jutarnjim satima u Mostečkoj ulici u Varaždin Bregu, nepoznati je počinitelj provalio u kuću vlasništvo 88-godišnjaka, iz koje je otuđio novac. Visina materijalne štete procjenjuje se na više stotina kuna.

Od 30. lipnja do 1. srpnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt, u kojem je provalio u aparat za reprodukciju muzike iz kojeg je otuđio novac, a visina materijalne štete će se utvrditi naknadno.

Slična se stvar dogodila tijekom noći, 30. lipnja do 1. srpnja u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, gdje je nepoznati provalnik provalio u ugostiteljski objekt iz kojeg je ukrao novac.

Jučer, 1. srpnja u večernjim satima u ulici Petra Zrinskog u Hrašćici, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 47-godišnjaka, iz koje je otuđio nakit. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna.

Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja svih kaznenih djela.

Označeno u