Sjajan završetak prvog školskog tjedna: Bednjanske osnovnoškolce posjetio Andrej Kramarić Foto: Općina Bednja

Sjajan završetak prvog školskog tjedna: Bednjanske osnovnoškolce posjetio Andrej Kramarić

Varaždinske vijesti | 10.9.2018. u 09:20h | Objavljeno u Našim krajem
Ljekarne VŽŽ

Učenici Osnovne škole Franje Serta u Bednji imali su zaista sjajan završetak prvog radnog tjedna u novoj školskoj godini - posjetio ih je "vatreni" Andrej Kramarić, bednjanske gore list, koji je na ovogodišnjem Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji imao svesrdnu podršku svih generacija Bednjančana.

Uz vodstvo škole na čelu s ravnateljicom Sanjom Majcen, nogometnu zvijezdu koja je širom svijeta na najljepši način pronijela ime Bednje, dočekali su i zamjenik načelnika Ivica Hrenić i predsjednica Općinskog vijeca Bednje dr. Marija Kolačko te su Andreju zahvalili na sjajnoj igri koja je rezultirala osvajanjem svjetskog srebra, ali i na dosad nezapamćenoj promociji Bednje.

- Kad je Andrej zabio gol, Hrvatska se doslovce zatresla, a kakva je euforija nastala na Bednji, to znamo svi mi koji smo putem velikog ekrana iz utakmice u utakmicu pratili igru naše reprezentacije i našeg Andreja - istaknuo je, među ostalim, I. Hrenić te poželio da se jedinstvo koje je u tim danima proživljavala Hrvatska prenese i na sve ostale segmente života u Hrvatskoj.

Predsjednica Općinskog vijeća M. Kolačko naglasila je da mladi nogometaš, koji je uz karijeru vrhunskog sportaša uspio završiti fakultet i steći akademsku titulu, predstavlja primjer za sve mlade ljude.

- S obzirom na navedeno, rečeno je da će se iduće godine predložiti Općinskom vijeću donošenje odluke o proglašenju Andreja Kramarića počasnim građaninom općine Bednja - napominju iz Općine Bednja.

Učenicima se obratio i sam Andrej, a druženje oduševljenih klinaca sa slavnim nogometašem nastavljeno je zajedničkim fotografiranjem te podjelom autograma i fotografija. Bednjanska škola na dar je dobila poseban poklon - majicu Vatrenih s potpisima cijele momčadi.

Andrej je potom, zajedno sa svojim roditeljima, boravak u Bednji nastavio privatnim posjetom rodbini.

andrej_kramaric_-_bednja_01.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_02.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_03.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_04.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_05.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_06.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_07.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_08.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_09.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_10.jpg

andrej_kramaric_-_bednja_11.jpg