Do sada 37 prijavljenih momčadi za 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu

| 1.12.2016. u 20:09h | Objavljeno u Sport

Jedno od najpoznatijih malonogometnih imena među nazivima ekipa, tradicionalan dugogodišnji sudionik prestižne „Kutije šibica“ – Pizzeria Stari Zagreb Borongaj Lugovi – dolazi prvi puta i u Varaždin i to ne s bilo kakvom momčadi, jer će za ovu etabliranu ekipu na ovozimskom Pan kupu nastupiti ni manje ni više već aktualni branitelj naslova, Kanjuh, Pavlović i ostatak društva koji su prošle zime Varaždin osvojili pod imenom Podravski list (prvi dio turnira kao Teatro Sokol).

Nije to jedino atraktivno ime koje će se u utorak (6. prosinca) naći u ždrijebu turnira, niti pak je jedini novak u probranom varaždinskom haklerskom društvu. Dolazak najavljuju i dvije nove slovenske ekipu u seniorskom turniru, među veteranima je uz dobro znane Eurotransporte Kostanjevec iz Hrašćice novo ime bjelovarska škvadra Heba Gradnja Invest – Nim sport itd.

Do kraja prijava za 37. Zimsko prvenstvo Varaždina u malom nogometu, pod nazivom „Pan kup Varaždin 2016.“ ostala su četiri dana, zaključno s nedjeljom, 4. prosinca.

Zasad je u „bubnju“ 37 ekipa, očekuje ih se između 50 i 60. Podsjećamo, ovogodišnji turnir u Areni uz Dravu održat će se od 10. prosinca aktualne do 8. siječnja dolazeće, 2017. godine.

Turnir će se igrati u dvije kategorije, seniorskoj i veteranskoj, pri čemu u kategoriji seniora nema dobnog ograničenja dok je kod veterana minimalna dobna granica 35 (rođeni 1981. godine i ranije). Uz napomenu da svaka veteranska ekipa ima pravo i na jednog mlađeg igrača u prijavi, međutim ne mlađeg od 33 godine (minimalno 1983. godište).

Nagradni fond turnira je 70.000 kuna, pri čemu će seniorskom pobjedniku pripasti najatraktivnija nagrada – 30.000 kuna u novcu, pobjednički pehar i prijelazni pehar Organizatora.

Kotizacija za sudjelovanje je kao i prethodnih godina – 800,00 kuna po ekipi, za što su svakoj ekipi zajamčene minimalno tri utakmice turnira.