Ilustracija

Varaždinska županija naručuje sedam limuzina za 600 tisuća kuna plus PDV

D.P./Varaždinske vijesti | 7.12.2017. u 11:51h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinska županija, odnosno župan Radimir Čačić kao odgovorna osoba, pokrenula je postupak javne nabave sedam osobnih vozila putem najma.

Kako stoji u oglasniku javne nabave, procijenjena vrijednost nabava za četiri osobna vozila niže klase i tri osobna vozila srednje klase je 600.000,00 kuna bez PDV-a.

Predmet javne nabave je dugoročni najam sedam osobnih vozila na razdoblje od 48 mjeseci s pripadajućim uslugama redovitog i izvanrednog održavanja, obveznog i kasko osiguranja te tehničkog pregleda i registracije vozila, sukladno tehničkim značajkama i ostalim traženim uvjetima.

Kako je navedeno u natječaju, ponuditelj je obvezan naručitelju ponuditi isključivo nova i nekorištena vozila.

Što se tiče specifikacija vozila, za vozila niže klase traži se da su benzinci metalik boje, da imaju najmanje 60 konjskih snaga te oblik limuzine.

Osobna vozila srednje klase također trebaju limuzine biti metalik boje, no traže se dizelaši s motorom od najmanje 73 konjskih snaga, što znači da se ne traže moćni automobili.

Od ostalih usluga posebno je specificirana i marka guma. Tako se traže isključivo Michelin, Good Year ili Bridgestone gume.