Varaždinske Toplice: Osim obitelji Stupalo/Matkun, pomoć je potrebna i Marijanu Grdašiću Foto: Krešimir Đurić

Varaždinske Toplice: Osim obitelji Stupalo/Matkun, pomoć je potrebna i Marijanu Grdašiću

vv | 9.11.2016. u 20:04h | Objavljeno u Aktualno

Osim pomoći obitelji koja je ostala bez krova nad glavom u eksploziji plina u ponedjeljak navečer u Varaždinskim Toplicama za koju je na Facebooku osnovana grupa pomoći Toplice u <3 POMOZIMO OBITELJI STUPALO / MATKUN, čitatelj Karlo Ivanek skrenuo nam je pozornost i na pomoć koja je potrebna Marijanu Grdašiću.

On je, naime, također živio u jednom od stanova u kući na adresi Ulica braće Radić 7 koja se urušila nakon eksplozije. Njegova je 85-godišnja majka nepokretna ležala u krevetu kada se zid srušio na nju. U bolnici je iste večeri podlegla zadobivenim ozljedama. Njen je sin Marijan u trenutku eksplozije nakratko izašao iz kuće u ljekarnu.

- Svi su nažalost previdjeli preostalog člana obitelji Grdašić, Marijana Grdašića, čija majka je podlegla ozljedama nastalim prilikom eksplozije. Objavljen je račun obitelji Stupalo/Matkun, a Marijan nije s njima ni u rodu pa bi trebalo objaviti i njegov broj računa pošto je čovjek ostao bez jedine nekretnine, svih pokretnina te jedinog člana obitelji, odnosno majke s kojom je živio. Kontaktirao sam gospodina i on sutra ima za obaviti sprovod majke u Zagrebu te mu je prvenstveno potrebna financijska pomoć pošto su troškovi pogreba veliki, a tu je još i prijevoz pokojnice do Zagreba - ukazao nam je čitatelj dodavši da je Marijan trenutno smješten kod svoje tete Đurđice Samobor u Varaždinskim Toplicama.

Svi voljni pomoći Marijanu, koji je i sam teže bolestan, novčana sredstva mogu uplatiti na račun Marijana Grdašića otvoren u PBZ-u, IBAN HR 6323400093202555169.

Za uplate iz inozemstva: BIC ili SWIFT: PBZGHR2X.