Ususret sezoni kupanja na Motičnjaku: do 3. svibnja predajte svoje prijedloge Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Ususret sezoni kupanja na Motičnjaku: do 3. svibnja predajte svoje prijedloge

IHR/Varaždinske vijesti | 3.4.2019. u 16:10h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Od danas, 3. travnja pa sve do 3. svibnja ove godine provodi se savjetovanje sa javnošću povodom donošenja Odluke o utvrđivanju lokacija za kupanje i trajanje sezone kupanja na gradskom kupalištu – jezeru Motičnjak u 2019. godini.
Cilj provođenja savjetovanja sa javnošću je upoznavanje javnosti s nacrtom Odluke, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.
Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje kao i sam Nacrt odluke, nalaze se na web stranicama Grada Varaždina (pod rednim brojem 8).
- Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca zaključno do 3. svibnja 2019. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12, 42000 Varaždin s naznakom Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt odluke o utvrđivanju lokacija za kupanje i trajanje sezone kupanja na gradskom kupalištu – jezeru Motičnjak u 2019. godini ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., također putem obrasca - poručili su iz Grada Varaždina.