VIDEO: Štromar priznao poraz, u Čačićevu stožeru pjesma i šampanjac

Varaždinske vijesti | 4.6.2017. u 20:11h | Objavljeno u Aktualno

- Čestitam Radimiru Čačiću. On je novi župan. Iako je izlaznost bila vrlo mala, dobio je više glasova od mene i bit će novi župan - rekao je to Predrag Štromar.

Zahvalio je svima koji su glasali za njega i njegov program.

- Oni koji su glasali za Čačića, nadam se da će imati sreću, i da će on nastaviti s projektima koje smo započeli i pripremili. Razočaran sam, no sretan jer su naši načelnici i gradonačelnici dobili dobre rezultate - rekao je Štromar dodavši da je kampanja bila prljava i ružna te da razmišlja da je možda bolje ne biti u takvoj politici.

- Zašto je izašlo manje ljudi, ne znam. U prvom krugu izašlo ih je znatno više i dobio sam više glasova, zašto danas nisu, ne znam - poručio je Štromar.

strom

Radimir Čačić je također zahvalio svima koji su mu dali glas.

- Hvala svima koji su izašli, svima koji su glasali za mene i moje kandidate za dožupane. Očekujem apsolutnu suradnju svih u Skupštini na projektima koji čekaju da se pokrenu jer smo predugo stajali. Usto, očekujem maksimalnu suradnju Vlade i obećajem ćemo pokazati da u Županiju u europskim razmjerima možemo vratiti na poziciju lidera - rekao je Čačić.

Komentirajući prve poteze, rekao je da će najprije provjeriti stvarno stanje projekata.

- Znate i sami, natječaji su padali, obećanja su se ponavljala, a realizacije nije bilo. Moramo vidjeti gdje smo, a potom ćemo razgovorati sa svima u pozivamo sve na suradnju jer suradnja nam treba - poručio je Čačić.

cacic storzer2

 

Označeno u
Video sadržaj