Šestero liječnika iz Varaždinske županije na popisu najboljih hrvatskih liječnika Foto: VV arhiva / ilustracija

Šestero liječnika iz Varaždinske županije na popisu najboljih hrvatskih liječnika

VV/najdoktor.com | 1.12.2016. u 16:14h | Objavljeno u Aktualno

Portal najdoktor.com treću godinu zaredom objavio je popis najboljih liječnika i stomatologa u Hrvatskoj, vodeći se iskustvima pacijenata, a među najdoktorima nalazi se i šestero doktora s područja Varaždinske županije.

Nas popisu najboljih nalaze se tako Dubravka Dvorščak (endokrinologija - Varaždin), Hrvoje Brijačak i Borislav Dokuzović (ginekologija - Varaždin), Sanja Škudar-Popović (obiteljska medicina - Varaždin), Domagoj Butigan (otorinolaringologija - Varaždin) i Vilim Kolarić (pulmologija - Klenovnik).

- S obzirom na količinu do sada pristiglih komentara, vjerujemo da ćete se složiti, a što je i bio cilj, da se danas iz komentara može iščitati poprilično realna slika o doktoricama i doktorima u Republici Hrvatskoj. Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih pacijenata, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima - poručili su s portala najdoktor.com.

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su:
a) ukupan broj komentara;
b) odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i
c) kvaliteta samih komentara (neargumentirani komentari se nisu uzimali u obzir).

Kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, napominju s portala najdoktor.com, gdje je dostupan cijeli popis najboljih hrvatskih liječnika i stomatologa.