Savjetovanje s javnošću o Statutu i poslovniku Gradskog vijeća Grada Varaždina

Grad Varaždin/vv | 11.8.2023. u 14:59h | Objavljeno u Aktualno

Cilj savjetovanja je upoznavanje javnosti s Nacrtom Statuta i Poslovnika

Poziv Grada Varaždina u nastavku prenosimo u cijelosti.

SAVJETOVANJE S JAVNOŠĆU – POZIV JAVNOSTI NA DOSTAVU MIŠLJENJA, PRIMJEDBI I PRIJEDLOGA

  • STATUTARNA ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA STATUTA GRADA VARAŽDINA
  • ODLUKA O IZMJENAMA I DOPUNAMA POSLOVNIKA O RADU GRADSKOG VIJEĆA GRADA VARAŽDINA

"U razdoblju od 11. kolovoza do 10. rujna 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Statutarne odluke o izmjenama i dopunama statuta Grada Varaždina te Odluke o izmjenama i dopunama poslovnika o radu Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Cilj provođenja savjetovanja s javnošću je upoznavanje javnosti s Nacrtom statutarne odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Varaždina, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih mišljenja, primjedbi i prijedloga.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina pod rednim brojem 21. ( Statut )  te rednim brojem 30 ( Poslovnik ).

Pisane primjedbe dostavljaju se do 10. rujna 2023. godine  na adresu: GRAD VARAŽDIN, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Franjevački trg 5, 42000 Varaždin s naznakom Primjedbe, prijedlozi i mišljenja na Nacrt statutarne odluke o izmjenama i dopunama Statuta Grada Varaždina ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Mole se građani da se uključe u donošenje navedenih odluka"