Andrej Plenković Foto: Krešimir Đurić

Premijer Andrej Plenković dolazi u Varaždin, posjetit će vojarnu, Varteks i Vindiju

Varaždinske vijesti | 20.2.2019. u 08:56h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će danas Varaždin. Prvo će u 13:45 sati posjetiti tvornicu Varteks, pogon i prodajni salona tvornice, a u 14 sati, održat će sastanak s predstavnicima Uprave Varteksa, potom će u 14:35 sati, obići proizvodni pogon Vindije te će se u 15 sati sastati s predstavnicima Uprave Vindije, a u 15:40 sati, posjetit će Vojarnu "7. gardijske brigade Puma" gdje će u kapelici – spomen poginulim i umrlim pripadnicima Puma, položiti vijenac i zapaliti svijeću.

Nakon obilaska vojarne, u 16:30 sati sastat će se u Hotelu Turistu sa županom Varaždinske županije, Radimirom Čačićem i gradonačelnikom Varaždina Ivanom Čehokom te saborskim zastupnicima. U 17 sati, u dvorani Arija, nazočit će potpisivanju Ugovora "Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Varaždinske toplice".

Tijekom posjeta Varaždinu, u pratnji predsjednika Vlade bit će i potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar uprave Lovro Kuščević, a u Vojarni "7. gardijske brigade Puma" dočekat će ga general zbora Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske.