Predsjednik Skupštine Alen Runac, na svečanoj sjednici u povodu Dana Vukovarsko-srijemske županije

V.V. | 13.11.2017. u 12:48h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Predsjednik Skupštine Varaždinske županije mr.sc. Alen Runac, kao izaslanik Varaždinske županije, bio je na svečanoj sjednici Županijske skupštine Vukovarsko-srijemske županije koja je u povodu Dana Vukovarsko-srijemske županije održana u gradu na Savi, Županji.

U razgovoru sa županom Vukovarsko-srijemske županije Božom Galićem nakon sjednice Runac je prenio čestitke Varaždinske županije. Čestitao je domaćinima na svim realiziranim projektima u proteklo razdoblju, o kojima je bilo riječi na svečanoj sjednici, te zaželio puno uspjeha u budućem radu.

Svečanosti je nazočila i Predsjednica Republike Hrvatske mr.sc. Kolinda Grabar Kitarović, potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, izaslanica Predsjednika Vlade RH i ministrica Gabrijela Žalac, načelnik Glavnog stožera HV general zbora Mirko Šundov, ostali visoki dužnosnici Republike Hrvatske, gosti iz susjednih država, hrvatskih županija i gradova, predstavnici vojske i policije, crkveni velikodostojnici te čelnici županije, gradova i općina.

Označeno u