Održana Osnivačka skupština Interesnog odbora umirovljenika Reformista - JUG

Varaždinske vijesti | 24.3.2018. u 15:10h | Objavljeno u Aktualno

Osnivačka skupština Interesnog odbora umirovljenika JUG održana je 22. ožujka u općinskoj vijećnici u Svetom Iliji.

Ispred domaćina, općinske organizacije Narodne stranke - REFORMISTI Sveti Ilija, obratio se predsjednik Borko Mikić. U pozdravnom govoru posebno je istaknuo zadovoljstvo što se umirovljenici napokon organizirano okupljaju u odbor koji će obuhvaćati umirovljenike s područja cijele Varaždinske Županije.

Zahvalio im je na dolasku te istaknuo važnost okupljanja koja se temelji na iskazivanju volje i potrebe da za afirmacijom u javnom životu koja potiče aktivno sudjelovanje umirovljenika u svakodnevnom životu. Ovaj skup je plod sustavnog i organiziranog djelovanja Narodne Stranke –REFORMISTI.
Skupštinu je vodio Vladimir Kozjak, povjerenik Interesnog odbora umirovljenika Reformista za Varaždinsku županiju koji je istaknuo kako će ovaj odbor svojim osnivanjem podići interese umirovljenika na višu razinu.

- Mi imamo snagu koje ponekad nismo ni svjesni. Imamo puno razloga za djelovanje. Biti ćemo konstruktivni s jasnim idejama i ciljevima za naše umirovljenike. Uvjeren sam da ćemo na razini Županije putem našeg predsjednika stranke i župana naše ideje i potrebe realizirati– zaključio je Vladimir Kozjak.

U izvršni odbor umirovljenika odabrani su Kosovec Stjepan kao predsjednik te članovi Štefan Vladimir, Lukač Vera, Erdec Vjekoslava, Blaži Ana, Dreven Dragica i Koričan Josip.

Osnivačku skupštinu Interesnog odbora umirovljenika podržala je županijska vijećnica i predsjednica Interesnog odbora žena Gradske organizacije Reformista Varaždin Vlasta Cindrić.

Označeno u