Obnova Cehovske ulice u Varaždinu u fazi razmatranja

IHR/Varaždinske vijesti | 4.4.2019. u 08:57h | Objavljeno u Aktualno

- Zaprimljeno je "Otvoreno pismo - apel poduzetnika iz Cehovske ulice u Varaždinu“ u vezi obnove nerazvrstane ceste te su prikupljeni potrebni podaci koji su u fazi razmatranja. Odluka hoće li se i u kojem opsegu izvršiti obnova nerazvrstane ceste donijet će se nakon razmatranja svih činjenica i u skladu s postavljenim prioritetima i predviđenim financijskim sredstvima za 2019. godinu - odgovorili su na naš upit iz Grada Varaždina.
Podsjećamo, poduzetnici iz Cehovske ulice u Varaždinu gdje se nalazi jedna od najstarijih poduzetničkih zona u Varaždinu uputili su varaždinskom gradonačelniku otvoreno pismo u kojem traže obnovu te ulice.
- Zona u Cehovskoj ulici postoji više od 30 godina i u njoj sjedište imaju brojne poznate varaždinske tvrtke koje desetljećima posluju ne samo na području Varaždina i Hrvatske, nego Europe i svijeta, te zapošljavaju stotine ljudi. Vjerujemo da smo našim uspješnim poslovanjima, koje nije stalo ni u vrijeme kriznih godina itekako pridonijeli našoj zajednici, pa tako i proračunu Grada Varaždina. Kao što i sami znate, Cehovska ulica uskoro će biti bogatija i za dvije nove poslovne zgrade, od kojih je jedna pred samim završetkom te će uskoro može očekivati useljenje novih poduzetničkih tvrtki - navodi se između ostalog u otvorenom pismu kojeg je potpisalo 14 tvrtki, o čemu smo izvijestili jučer.

- Poduzetnici iz Cehovske ulice Čehoku: Kada ćete konačno obnoviti našu ulicu?

Poduzetnici smatraju kako sadašnja cestovna infrastruktura nije dostojna ni najgore lokalne ceste, a kamoli gospodarske zone u kojoj rade brojne tvrtke.