Otvorena najveća ZOO CITY poslovnica u Hrvatskoj

V.V. | 24.2.2017. u 09:34h | Objavljeno u Sponzorirano

Novootvorena ZOO CITY poslovnica nalazi se u Optujskoj 155 u Varaždinu te se prostire na više od 350m2.

Kao i sve postojeće poslovnice u ZOO CITY mreži, i novootvorena poslovnica zadovoljava sve najnovije standarde u opremanju prostora, posebice u tehničkim i životnim uvjetima za sve životinje.
Novost je poseban stil unutrašnjeg uređenja: veliki pult izrađen od drveta, ZOO CITY Puppy corner u kojem se ljubimci mogu socijalizirati, družiti, igrati i odmoriti te ZOO CITY Kutak za vaganje gdje svi ljubimci mogu besplatno izmjeriti i pratiti svoju težinu.

ZOO CITY 1

Asortiman uključuje preko 6.000 artikala za sve vrste kućnih ljubimaca od svjetski poznatih brandova hrane, opreme i igračaka pa sve do veterinarsko-medicinskih proizvoda za ljubimce.
Budući da veliku važnost pridajemo praćenju svjetskih dostignuća u brizi za životinje, ZOO CITY svoju ponudu sustavno nadograđuje novim brendovima od koji se ističu KONG igračke, SCRUFFS jastuci i ležajevi te ACANA i ORIJEN - vrhunska hrana za pse i mačke. Uz navedeno, svi kupci sigurno će za svog ljubimca moći pronaći poslasticu jer se polica s poslasticama prostire na čak 8 metara!

Osim hrane i opreme u ZOO CITY prodavaonicama mogu se pronaći i zanimljive životinje poput ribica, glodavaca, gmazova te papiga.