Javni natječaj: Udrugama od 1.000 do 100.000 kuna za projekte od općeg dobra

Varaždinske vijesti | 7.9.2017. u 16:47h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Na internetskoj stranici Varaždinske županije je 6. rujna objavljen javni natječaj za udruge s područja Županije koje se mogu javiti za financiranje programa i projekata od interesa za opće dobro.

Natječaj se odnosi na 12 prioritetnih područja, a to su: aktivnije sudjelovanje mladih u društvu, zaštita i promicanje ljudskih prava, prava nacionalnih manjina, zaštita okoliša i prirode te zaštita životinja, zaštita i očuvanje biološke raznolikosti Županije i promocije vrijednosti lokalne zajednice od značaja za Županiju, promocija poljoprivrede i šumarstva, znanosti, obrazovanja i cjeloživotnog učenja, sporta, kulture, tehničke i informatičke kulture, poduzetništva i obrtništva, zaposlenosti i samozapošljavanja i međusektorskog partnerstva javnog i poslovnog sektora, civilna zaštite i zaštita i spašavanje, razvoj socijalnih usluga, socijalnog poduzetništva i humanitarnih djelatnosti te zaštita zdravlja.

Ovisno o tematskom području, najniži iznos sredstava koja će se dodjeljivati je 1.000 kuna, a najviši 100.000 kuna. Udruge prijavu mogu slati poštom, dostavljačem ili osobno u zatvorenoj omotnici na adresu: Varaždinska županija, "Javni natječaj za udruge - NE OTVARAJ", Franjevački trg 7, 42 000 Varaždin.

Rok za podnošenje prijava je 9. listopada. Sva pitanja vezana uz ovaj javni natječaj mogu se postaviti isključivo na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. dok sve obrasce koji su potrebni možete potražiti na internetskim stranici Županije.