I varaždinska policija sudjeluje na ovogodišnjem Špancirfestu Foto: VV arhiva/Krešimir Đurić

I varaždinska policija sudjeluje na ovogodišnjem Špancirfestu

M.P./Varaždinske vijesti | 17.8.2018. u 16:51h | Objavljeno u Aktualno

I Policijska uprava varaždinska uključit će se u ovogodišnji Špancirfest.

Naime, od danas pa do nedjelje, 26. kolovoza, djelatnici PU varaždinske će svakodnevno od 17 do 21 sati, u Mobilnom policijskom informativnom centru u Ulici Ankice Opolski, građanima i posjetiteljima festivala davati korisne sigurnosne savjete i preporuke, dijeliti preventivno-edukativne tiskane materijale, letke i brošure.

Djeca će pak u Mobilnom policijskom informativnom centru, uz razgovor s policijskim službenikom, koji će im neposredno približiti zanimanje policajac, moći razgledati preventivno mobilno policijsko vozilo.

Također, u ponedjeljak, 20. i utorak, 21. kolovoza, u Habdelićevoj ulici, na prostoru Parka kreative, održavat će se prometna radionica pod nazivom "Prometna učilica", u vremenu od 9 do 12 sati.

ucilica.JPG

Prometnu učilicu će provoditi policijski službenici PU varaždinske u suradnji s HAK-om Auto klubom Varaždin, a namijenjena je djeci predškolskog uzrasta i djeci nižih razreda osnovne škole. Djeca će, uz osnove prometne kulture, imati priliku zabaviti se crtajući prometne znakove i sudionike u prometu.

- Pozivamo roditelje da dovedu djecu na radionice, a svim posjetiteljima Špancirfesta želimo siguran i ugodan boravak u našem gradu - naveli su iz PU varaždinske.

rsz_spancirfest_letak-page-002.jpg

Označeno u