FOTO: Od petka ćete se moći kupati na dravskim bazenima!

J.Š./Varaždinske vijesti | 16.6.2018. u 14:33h | Objavljeno u Aktualno

Nakon 15-ak godina danas se opet pune vodom varaždinski dravski bazeni. Kako napreduje punjenje došli su provjeriti zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina, Zlatan Avar te direktor Varkoma, Željko Bunić.

Tom su prilikom istaknuli da su radovi na varaždinskim dravskim bazenima završeni i da se trenutno još rade zadnje kontrole, a svečano otvorenje upriličit će se u petak.

- Danas nakon 15- ak godina opet se pune oba bazena koja će se otvoriti službeno sljedeći petak, 22. lipnja u 11 sati. Nadamo se da će ljudi biti zadovoljni. Tehnički je sve ispravno, samo treba sunca i volje – naglasio je direktor Varkoma Željko Bunić.

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina Zlatan Avar, potvrdio je datum otovrenja bazena i naglasio da je sve gotovo čak prije roka.

- Prisustvujemo povijesnom trenutku te je sve gotovo čak i prije roka – rekao je Avar, dodajući da sve funkcionira kako su planirali.

Također je podsjetio da će odrasli za ulaznice izdvojiti 20 kuna, studenti 10 kuna, djeca i umirovljenici po pet kuna dok će se mališani do 7 godina koji dođu s roditeljima besplatno kupati.

Označeno u