Doznajte tko su vaši novi predstavnici u Županijskoj skupštini

M.P./Varaždinske vijesti | 24.5.2017. u 16:29h | Objavljeno u Aktualno

I dok će u diobi Gradskog vijeća Grada Varaždina sudjelovati pet stranaka, odnosno nezavisnih lista, u diobi mjesta u Županijskoj skupštini sudjelovat će koalicija HNS-a, SDP-a, HSS-a, HSU-a i laburista, koalicija HDZ-a i HSLS-a, reformisti i Živi zid.

Osim nositelja liste HNS-a, SDP-a, HSS-a, HSU-a i laburista Predraga Štromara, u Skupštinu su izabrani Mario Habek, Zvonimir Sabati, Jadranka Bahlen, Vladimir Stolnik, Dubravka Biberdžić, Karmen Emeršić, Krešimir Šalig, Katica Levanić, Zvonko Vugrinec, Nina Begičević Ređep, Hrvoje Kovač, Božidar Kolarić, Zlatan Mošmondor, Vladimir Grudenić, Darko Marković, Anita Rep, Vladimir Kolarić i Zoran Kunić.

S liste HDZ-a i HSLS-a, u Skupštinu su ušli Alen Runac, Mladen Jakopović, Lidija Petrinjak, Nadica Dreven Budinski, Viktorija Horg, Vladimir Lacković, Željko Dvekar, Martina Bistrović, Tomica Čukli, Krešimir Čop, Dragutin Gotić, Mirjana Jambriško i Vladimir Kramarić.

Reformiste će pak u Skupštini predstavljati Radimir Čačić, Tomislav Paljak, Robert Vugrin, Natalija Martinčević, Zlatko Koračević, Krešimir Horvat i Roman Strelec, a Živi zid Mladen Rogina i Marijan Dominko.

Međutim, kao i u slučaju varaždinskog Gradskog vijeća, ni ovo nije konačan popis novih županijskih vijećnika budući da se čekaju rezultati drugog kruga lokalnih izbora za župana, a reformisti će morati odlučiti i tko će u Skupštinu umjesto Martinčević budući da je ona ušla u varaždinsko Gradsko vijeće.

Označeno u