Do 11. studenog savjetovanje za promjenu Kodeksa ponašanja članova Gradskog vijeća Varaždina Foto: Ilustracija/Arhiva VV

Do 11. studenog savjetovanje za promjenu Kodeksa ponašanja članova Gradskog vijeća Varaždina

vv | 11.10.2023. u 15:00h | Objavljeno u Aktualno

U razdoblju od 11. listopada do 11. studenog 2023. godine provodi se savjetovanje sa zainteresiranom javnošću povodom donošenja Izmjena i dopuna Kodeksa ponašanja članova Gradskog vijeća Grada Varaždina.

Pravni temelj za donošenje ovih Izmjena i dopuna Kodeksa ponašanja su članak 4. stavak 1. Zakona o sprječavanju sukoba interesa („Narodne novine“ br. 143/21) i članak 45. i 136.a Statuta Grada Varaždina („Službeni vjesnik Grada Varaždina broj 3/18, 2/20, 2/21, 4/21 - pročišćeni tekst i 13/22).

Cilj provođenja savjetovanja sa zainteresiranom javnošću jest upoznavanje javnosti s nacrtom dokumenata, a radi dobivanja mišljenja, primjedbi i prijedloga i eventualno prihvaćanja zakonitih i stručno utemeljenih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Materijali i obrasci relevantni za savjetovanje, kao i sami nacrti dokumenata, nalaze se na web stranici Grada Varaždina https://varazdin.hr/savjetovanja-s-javnoscu-2023-godini/ pod rednim brojem 33.

Svoje doprinose javnom savjetovanju moguće je dostaviti isključivo putem priloženog obrasca, zaključno do 11. studenog 2023. godine na adresu Grad Varaždin, Upravni odjel za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Franjevački trg 5, Varaždin, s naznakom: „Mišljenja, primjedbe i prijedlozi na Nacrt Izmjena i dopuna Kodeksa ponašanja članova Gradskog vijeća Grada Varaždina“ ili na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..