BRAVO VARAŽDIN Zlatka Dalića na Kapucinskom trgu dočekalo 15.000 ljudi! Foto: Krešimir Đurić

BRAVO VARAŽDIN Zlatka Dalića na Kapucinskom trgu dočekalo 15.000 ljudi!

M.P./Varaždinske vijesti | 18.7.2018. u 10:52h | Objavljeno u Aktualno

Izbornika nogometne reprezentacije jučer je na varaždinskom Kapucinskom trgu dočekali 15.000 građana. Službena je to procjena iz varaždinske policije nakon uspješne organizacije veličanstvenog dočeka našeg srebrnog izbornika.

Zadovoljan dočekom je i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok koji je na jutrošnjem kolegiju zahvalio svima koji su na bilo koji način bili uključeni u organizaciju, a posebice građanima koji su se odazvali u ogromnom broju.

- Iskreno zahvaljujem svim građanima. Uvijek sam bio ponosan što sam gradonačelnik ovoga grada, a još sam ponosniji nakon jučerašnjeg dočeka. Bilo je svečano, dostojanstveno, razigrano, ludo i ekstatično, baš onako kako je trebalo biti. Ujedno prenosim zahvale našeg Dale koji je bio oduševljen. U Zagrebu su se vozili šest sati, ljudi su ih čekali, no energija i oduševljenje Varaždinaca su ga dirnuli. Mislim da smo pokazali da smo pravi domaćini - rekao je Čehok.

Varaždincima se često, kaže, predbacivalo da su na sportskim i drugim događanjima hladna publika no jučer se pokazalo da to nije točno.

- Kako su naši vatreni igrali, tako smo ih mi jučer vatreno dočekali - zaključio je Čehok.

Nastup Marka Perkovića Thompsona nije želio previše komentirati.

- Nitko nema pravo oduzeti mogućnost Daliću, Modriću i ostalim dečkima da si izaberu pjevača - poručio je.

Označeno u