Dijelimo 2x2 ulaznice za subotnji prvenstveni susret Varaždina i Međimurja Foto: Dražen Novosel

Dijelimo 2x2 ulaznice za subotnji prvenstveni susret Varaždina i Međimurja

| 2.5.2019. u 20:02h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varaždina će u subotu od 19 sati na stadionu Varteksa igrati susret 23. kola Druge HNL protiv momčadi Međimurja. Ovaj susret za varaždinsku momčad dolazi nakon šokantnog poraza protiv Zadra iza kojeg se i dalje vuku repovi i sve je izlgednije da će se prvenstvo i prvo mjesto odlučiti u predzadnjem susretu prvenstva kada Varaždinu u goste dolazi trenutno vodeća ekipa prvenstva, Šibenik, ali prije toga moraju nastaviti pobjeđivati i trebat će glasnu podršku s tribina za susret protiv Međimurja.

Nogometni klub Varaždin i Varaždinske vijesti još jednom vas ove sezone nagrađuju s dva puta po dvije ulaznice za lijevi dio zapadne tribine stadiona Varteksa. Da bi bili u konkurenciji za besplatne ulaznice dovoljno je da na našoj facebook stranici u komentarima tagirate osobu s kojom želite ići na subotnju utakmicu.

Dobitnike ulaznica odabrat ćemo slučajnim odabirom, imena dobitnika objavit ćemo sutra u petak, 3. svibnja, u večernjim satima, a ulaznice će se moći podići na blagajni stadiona kod lijevog dijela zapadne tribine stadiona Varteksa.